www.kommundatabas.NU! : hur man med nyckeltal bättre kan analysera och jämföra kommunal verksamhet : betänkande - Sverige. Utredningen för en fortsatt utveckling av en kommunal databas m.m; Sörman, Håkan (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2001)
Sammanfattning, förslag (s. 11-18).
Keywords: kunnallishallinto : Ruotsi; kunnat : Ruotsi; tietokannat : Ruotsi; tietojärjestelmät : Ruotsi