Lahdentien jälkirahoitus- ja Porvoon-Koskenkylän kokonaisrahoitushankkeen seurantaraportti - Raitanen, Nina; Suomi. Liikenne- ja viestintäministeriö (Liikenne- ja viestintäministeriön mietintöjä ja muistioita, ISSN 1457-7496, 2001)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: tiet : rakentaminen; rahoitus