Ammattikorkeakoulujen yhteishakutyöryhmän muistio - Ammattikorkeakoulujen yhteishakutyöryhmä (Opetusministeriön työryhmien muistioita, ISSN 0359-761X, 2001)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: ammattikorkeakoulut; opiskelijavalinnat; tietorekisterit : ammattikorkeakoulut