Työmarkkinajärjestelmien kehittämiskomitean ... osamietintö = Delbetänkande ... av Kommittén för utvecklande av arbetsmarknadsmekanismerna. 2. - Työmarkkinajärjestelmien kehittämiskomitea (Komiteanmietintö = Kommittébetänkande, ISSN 0356-9470, 1993)
Tiivistelmä = Referat (kuvailulehti).
Keywords: työehtosopimukset; työpaikkademokratia; yritysdemokratia