Betänkande av Kommissionen för utvecklande av lärarutbildningen : lärarutbildning i utveckling - Opettajankoulutuksen kehittämistoimikunta (Komiteanmietintö = Kommittébetänkande, ISSN 0356-9470, 1989)
Referat (kuvailulehti). Sammandrag (s. 93-102). - Summary (s. 103-113).
Keywords: opettajankoulutus