Utvecklingen av det nordiska lagstriftnigssamarbetet under inverkan av EU och EES : seminarium den 21-22 september - Pohjoismaiden ministerineuvosto (TemaNord, ISSN 0908-6692, 2001)
Sammandrag (s. 5-6).
Keywords: Pohjoismaiden lakiyhteistyö