Oppilasupseerit tutkijoina : tieteellisen tiedon tuottaminen Maanpuolustuskorkeakoulussa : laadullinen tutkimus murrosajan ihmistieteellisenä tutkimuksena - Huhtinen, Aki-Mauri (Julkaisusarja / Maanpuolustuskorkeakoulu, johtamisen laitos, ISSN 1455-7495, 2001)
Abstract (2 s.).
Keywords: Maanpuolustuskorkeakoulu; opinnäytteet; tutkimus