Fordonslag m.m. : fordons beskaffenhet och utrustning, besiktiningar och inspektioner, vägverkets vägtrafikolycksregister : betänkande - Sverige. Utredningen om fordonsbestämmelser m.m; Nilsson, Valter (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2001)
Sammanfattning (s. 11-16).
Keywords: ajoneuvo : Ruotsi; ajoneuvo : EY-direktiivi; tieliikenne : Ruotsi; liikennevahingot : Ruotsi; ft: katsastus