Tiedettä, teknologiaa ja innovaatiota kansakunnan parhaaksi : katsaus Suomen tiede- ja tekonologiapolitiikan lähihistoriaan - Lemola, Tarmo; Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Teknologian tutkimuksen ryhmä (Työpapereita / VTT, teknologian tutkimuksen ryhmä, ISSN 1239-0259, 2001)
Tiivistelmä (s. 5-6).
Keywords: teknologiapolitiikka; innovaatiot; tiedepolitiikka