Arvot teknologiapolitiikan taustalla - Rask, Mikko; Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Teknologian tutkimuksen ryhmä (Työpapereita / VTT, teknologian tutkimuksen ryhmä, ISSN 1239-0259, 2001)
Tiivistelmä (s. 5).
Keywords: teknologiapolitiikka; arvot