Kartläggning av fosfor- och kväveläckage från land till vatten samt förslag till åtgärder - Kårebring-Olsson, Mona; Ålands landskapsstyrelse (Åländsk utredningsserie, ISSN 0357-735X, 2001)
Sammanfattning (lehti 1).
Keywords: vesiensuojelu : Ahvenanmaa; päästöt; typpi; ft: fosfori