Personal för ett nytt försvar : betänkande - Sverige. Personalförsörjningsutredningen; Törnvall, Peder (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2001)
Sammanfattning (s. 13-19).
Keywords: puolustusvoimat : Ruotsi; henkilöstö : Ruotsi; sotilashenkilöstö : Ruotsi; upseerit : Ruotsi; rekrytointi : Ruotsi; upseerit : koulutus : Ruotsi; upseerit : naiset : Ruotsi