Vaikuttaako sukupuoli : työsopimuslakiesityksen arviointia tasa-arvonäkökulmasta - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö; Tasa-arvovaltuutetun toimisto (Sosiaali- ja terveysministeriö : Tasa-arvovaltuutetun toimisto, 2000)
Tiivistelmät (s. 3-6).
Keywords: työsopimukset; yhdenvertaisuus : naistyöntekijät; työehtosopimukset; sukupuoli; naisen oikeusasema; ft: sukupuolivaikutusten arviointi