Kuntien peruspalvelujen rahoitus - Pekkarinen, Jukka (Kuntaosaston julkaisu / Sisäasiainministeriö, ISSN 1237-4199, 2001)
Tiivistelmä (kuvailulehti, s. 141-145).
Keywords: kunnat : palvelut; peruspalvelut; rahoitus; verotus; valtionavut; neuvottelut; päätöksenteko; valtio; hallinto : kunnallistalous; sosiaalihuolto : palvelut; terveydenhuolto : palvelut; peruskoulu