Advantage Sweden : insatser för ökad rekrytering av utländska studenter till Sverige : utredning om Rekrytering av utländska studenter till Sverige - Sverige. Rekrytering av utländska studenter till Sverige; Stenqvist, Gunnel; Sverige. Utbildningsdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2000)
Sammanfattning (s. 9-14).
Keywords: korkeakoulut : Ruotsi; opiskelu : Ruotsi; ulkomaalaiset : Ruotsi