Lastensuojelu 1998 = Skydd av barn 1998 - Muuri, Anu; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus. Tilastot ja rekisterit -yksikkö (Tilastoraportti / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1455-7460, 1999)
Tiivistelmä (s. 17-18).
Keywords: lastensuojelu : tilasto; huostaanotto : tilasto; sosiaalitilasto; avohuolto