Omhändertagen : samhällets ansvar för utsatta barn och unga : betänkande - Sverige. LVU-utredningen; Eberstein, Susanne; Sverige. Socialdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2000)
Sammanfattning (s. 11-19).
Keywords: lastensuojelu : Ruotsi; huostaanotto : Ruotsi