"(...) katsoa yhteiskuntaa myös sosiologin silmällä (...)" : piirteitä Paavo Kastarin (1907-1991) toiminnasta ja oikeusajattelusta - Jyränki, Antero (Oikeustiede, 1999)
Zusammenfassung (s. 214-217): "(...) Die Gesellschaft auch mit den Augen eines soziologen Betrachten (...)" : Züge aus der Tätigkeit und dem Rechtsdenken von Paavo Kastari (1907-1991).
Keywords: henkilöhistoria; hallinnon uudistaminen; omaisuudensuoja; valtiosääntöoikeus; valtiosäännöt; presidentit; oikeussosiologia; oikeuslaitos; julkisoikeuden historia