Opintotuki-opiskelijapalkka vai koulutusinvestointi - Raivola, Reijo; Zechner, Minna; Vehviläinen, Jukka (Opetusministeriön työryhmien muistioita, ISSN 0359-761X, 2000)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: opintotuki; arviointi; sosiaaliturva; koulutuspolitiikka; sosiaalipolitiikka