Barnmisshandel : polisens och åklagarnas handläggningstider och arbetsmetoder : delbetänkande - Sverige. Kommittén mot barnmisshandel; Oscarsson, Bo; Sverige. Socialdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2000)
Sammanfattning (s. 11-19).
Keywords: pahoinpitely : lapset : Ruotsi; perheväkivalta : Ruotsi