Taistelu helikoptereista : eduskunnan ja puolustushallinnon välisen asiantuntijavallan tarkastelu, esimerkkitapauksena maavoimien tilausvaltuuskysymys 1998 - Ahoniemi, Lea (Julkaisusarja / Maanpuolustuskorkeakoulu, strategian laitos, ISSN 1236-4959, 2000)
Summary: The battle over the helicopters.
Keywords: puolustusvoimat; puolustushallinto; eduskunta; kansanedustajat; puolustuspolitiikka; turvallisuuspolitiikka : Suomi; päätöksenteko; ft: helikopterit