Personval 1998 : en utvärdering av personvalsreformen : delbetänkande - Sverige. Rådet för utvärdering av 1998 års val; Sverige. Justitiedepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1999)
Sammanfattning (s. 11-16).
Keywords: vaalit : Ruotsi; eduskuntavaalit : Ruotsi : 1998; kunnallisvaalit : Ruotsi : 1998; vaalijärjestelmät : Ruotsi; vaalirahoitus : Ruotsi