Valtion tietohallintotoimintojen ulkoistamisen tietoturvallisuussuositus - Valtionhallinnon tietoturvallisuuden johtoryhmä; Suomi. Valtiovarainministeriö. Hallinnon kehittämisosasto (Valtionhallinnon tietoturvallisuuden johtoryhmä, ISSN 1455-2566, 1999)
Tiivistelmä (s. 1).
Keywords: valtionhallinto : tietohallinto; ulkoistaminen; tietoturvallisuus