Nationalhelgedomen : Åbo domkyrka 1300-2000 - Gardberg, C. J.; Heininen, Simo; Welin, Per-Olof; Hakala, Petri (Tammi, 2000)
Summary: Turku Cathedral.
Keywords: kirkko : historia; muistomerkit; arkkitehtuuri; hallintohistoria : Suomi; kulttuurihistoria : Suomi