Raskauden keskeytykset Suomessa 1987-1998 = Verkställda aborter i Finland 1987-1998 = Induced abortions in Finland 1987-1998 - Vikat, Andres; Kosunen, Elise; Rimpelä, Matti (Tilastoraportti / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1455-7460, 1999)
Sammanfattning (s. 7).
Keywords: abortti : tilastot; abortti