Itämeren valtioiden neuvosto sekä sen toiminta demokratian ja ihmisoikeuksien edistämiseksi - Niemivuo, Matti (Lakimies, 1999)
Summary (s. 1154-1155).
Keywords: Itämeren maiden neuvosto; demokratia; ihmisoikeudet : Itämeren alue; vähemmistöt : ihmisoikeudet; oikeusvaltio : Itämeren alue; ihmisoikeusvaltuutetut