Direktkrav : om rätt att rikta anspråk mot gäldenärens gäldenär - Zackariasson, Laila (Skrifter från Juridiska fakulteten i Uppsala, ISSN 0282-2040, 1999)
Summary (s. 409-423).
Keywords: velvoiteoikeus : Ruotsi; velat : Ruotsi; sopimusrikkomus : Ruotsi; kolmas mies : Ruotsi