Regional arbeidsmarkedsmobilitet i nordiske land : bruttostrømansalyser og etterspørselbetraktninger i de regionale arbeidsmarkedene - Stambøl, Lasse Sigbjørn; Heikkilä, Elli; Pohjoismaiden ministerineuvosto (TemaNord, ISSN 0908-6692, 1999)
Summary (s. 17-23).
Keywords: muuttoliike : Pohjoismaat; työvoiman liikkuvuus : Pohjoismaat; työmarkkinat : Pohjoismaat