Nordic co-operation in the EU SAVE programme : September 1998, Hotel Haikko, Porvoo, Finland - Pohjoismaiden ministerineuvosto (TemaNord, ISSN 0908-6692, 1999)
Yhteenveto (s. 6-7).
Keywords: energiankulutus : säästäminen : pohjoismainen yhteistyö; energiatehokkuus : pohjoismainen yhteistyö; energiatehokkuus : EY-direktiivi; Euroopan unioni : energiapolitiikka