Baltiska investeringsprogrammet : statusrapport 1998 - Pohjoismaiden ministerineuvosto (TemaNord, ISSN 0908-6692, 1999)
Sammanfattning (s. 7-8).
Keywords: investoinnit : Baltia; ulkomainen apu : Pohjoismaat : Baltia; pk-yritykset : Baltia; taloudellinen kehitys : Baltia