Työttömät nuoret syrjäytymisvaarassa? : työllistämis- ja aktivointiprojektin aloittaneiden nuorten tausta ja terveys - Johansson, Antero; Vuori, Jukka (Työ ja ihminen, ISSN 1237-6175, 1999)
Sammandrag (s. 84-): Har arbetslösa ungdomar en risk att bli marginaliserade?.
Keywords: työttömyys : nuoret; syrjäytyminen : nuoret; terveydenhuolto : nuoret