Tieliikenneonnettomuustietojen täydentäminen : rekistereiden yhdistämiskokeilu - Linnakangas, Tony; Suomi. Liikenneministeriö; Tilastokeskus (Liikenneministeriön mietintöjä ja muistioita, ISSN 1237-7449, 1998)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 13-15).
Keywords: tieliikenne; tietorekisterit; tietokannat; liikenneturvallisuus : tilastot; ft: liikenneonnettomuudet