Puolan EU-jäsenyys ja Suomi - Partanen, Anssi; Widgrén, Mika (Etla, ISSN 0356-7443, 1999)
Executive summary.
Keywords: Euroopan unioni; Euroopan unioni : jäsenyys : Puola; Europeiska unionen : medlemskap : Polen; Euroopan unioni : jäsenyys; Euroopan unioni : laajeneminen; Euroopan unionin jäsenyys : Puola; Euroopan unionin laajentuminen : Itä-Eurooppa; ft: talous : Puola; Puola; Suomi; Poland; EU; EU:n itälaajeneminen : Puola; EU-medlemskap : Polen