Översyn av självstyrelselagen för Åland : betänkande av Ålandsarbetsgruppen 1998/1999 = Ahvenanmaan itsehallintolain tarkistaminen : Ahvenanmaatyöryhmän mietintö - Ålandsarbetsgruppen (1998/1999) (Oikeusministeriön lainvalmisteluosaston julkaisu, ISSN 0356-8431, 1999)
Suomenkielinen yhteenveto (s. 85-89).
Keywords: Ahvenanmaa; Ahvenanmaan maakuntalaki; itsehallinto; maakuntaitsehallinto; EY-oikeus : valtionsisäinen oikeus; Euroopan unioni : rakennerahastot : Ahvenanmaa; valtiosopimukset : Ahvenanmaa; lainsäädäntövalta