Samerna - ett ursprungsfolk i Sverige : frågan om Sveriges anslutning till ILO:s konvention nr 169 : betänkande - Sverige. Utredningen om ILO:s konvention nr 169; Heurgren, Sven; Sverige. Jordbruksdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1999)
Sammanfattning (s. 13-22). - Summary (s. 23-33).
Keywords: saamelaiset : Ruotsi; kansatiede : saamelaiset : Ruotsi; alkuperäiskansat : Ruotsi; alkuperäiskansat : kansainväliset sopimukset : Ruotsi