Energiastrategian toteutuminen : seurantaraportin taustaselvitys - Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto (Kauppa- ja teollisuusministeriön julkaisuja, ISSN 1236-1623, 1999)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: energiapolitiikka; energiatalous; energiantuotanto