Kuolemaan tuomitut : kuolemanrangaistukset Suomessa toisen maailmansodan aikana - Lindstedt, Jukka (Suomalaisen lakimiesyhdistyksen julkaisuja, ISSN 0356-7206, 1999)
Summary: Under sentence of death : capital punishment in Finland during World War II.
Keywords: kuolemanrangaistus : talvisota; kuolemanrangaistus : jatkosota; sotaoikeus; sotatuomioistuimet; sotilasrikokset; rangaistuksen täytäntöönpano; rikosprosessi; oikeudenkäynti