Small country strategies in global competition : benchmarking the Finnish case - Pajarinen, Mika; Rouvinen, Petri; Ylä-Anttila, Pekka; Taloustieto; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Etla, ISSN 0356-7443, 1998)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 151-162).
Keywords: kansainväliset yritykset; suorat investoinnit; kilpailu; liikeyritykset : kansainvälistyminen; tutkimusmenetelmät : benchmarking; kansantalous : Suomi; globalisaatio; kansainvälistyminen; osaaminen; kilpailukyky; talouspolitiikka; yritykset : kansainvälistyminen