Miljö i grund och botten : erfarenheter från Hallandsåsen : slutrapport - Sverige. Tunnelkommissionen; Sverige. Miljödepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1998)
Sammanfattning (s. 9-23). - Summary (s. 25-41).
Keywords: tunnelit : Ruotsi; tunnelit : rakentaminen : Ruotsi; tieliikenne : Ruotsi; kuljetus : Ruotsi; ympäristönsuojelu : Ruotsi; ympäristövaikutukset : Ruotsi; pohjavesi : Ruotsi; saastuminen : Ruotsi; vaaralliset aineet : Ruotsi; työolot : Ruotsi