Domstolsorganisationen : sammanställning av grundmaterial från 1995 års domstolskommitté - Sverige. 1995 års domstolskommitté; Sverige. Justitiedepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1998)
Sammanfattning (s. 9-11).
Keywords: tuomioistuimet : Ruotsi; tuomioistuinlaitos : Ruotsi; oikeuslaitos : Ruotsi; lainkäyttö : Ruotsi