Panosverot ja toimialoittainen työllisyys - Tossavainen, Pekka (VATT-tutkimuksia, ISSN 0788-5008, 1998)
Tiivistelmä (kuvailulehti). - Yhteenveto (2 s.).
Keywords: ympäristöverot; sosiaaliturvamaksut; työllisyys; valtiontalous