Finland's research clusters : important assets for a new member of the European Union - Helander, Elisabeth (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 1997)
Abstract (kuvailulehti).
Keywords: tutkimuspolitiikka; tiedepolitiikka