Puolueiden päätöksenteon erityispiirteet - Halila, Heikki (Oikeustiede, 1994)
Zusammenfassung (s. 338-341).
Keywords: eduskuntaryhmät; eduskuntavaalit; esivaalit; hallitukset; ministerit; parlamentarismi; presidentinvaalit; puolueet; valtiosääntöoikeus; yhdistys