The behavior of congressional tenure over time : 1953-1991 - Reed, W. Robert; Schansberg, D. Eric (Public choice, 1992)
Abstract.
Keywords: aika; parlamentit : Amerikan yhdysvallat; poliitikot : Amerikan yhdysvallat