Hallinnon tutkimus politiikan tutkimuksessa : modernismista ja postmodernismista postoksidentalismiin - Ahonen, Pertti (Politiikka : Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisu, 1988)
Abstract.
Keywords: hallinto; politiikantutkimus; tutkimus; valtio-oppi