Naisten poliittinen kulttuuri ja kamppailu äänioikeudesta : taustaa ja kysymyksenasetteluja - Saarinen, Aino (Politiikka : Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisu, 1987)
Abstract.
Keywords: naisten äänioikeus