Yritystuen kehityspiirteet 1984-1996 - Teuvo, Junka (VATT-keskustelualoitteita, ISSN 0788-5016, 1998)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: yritystuet; elinkeinotuet; investoinnit; työllisyys; huonekaluteollisuus