Sverige och EMU : betänkande. Bil. 16, Det folkliga stödet för EMU - Sverige. EMU-utredningen; Schmitt, Hermann; Scheuer, Angelika; Sverige. Finansdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1997)
Sammanfattning (s. 5).
Keywords: Euroopan talous- ja rahaliitto : EMU; poliittinen käyttäytyminen; Euroopan talous- ja rahaliitto : jäsenyys : EU-maat