Antimikrobiella fodertillsatser : sammandrag : betänkande - Sverige. Utredningen om antimikrobiella fodertillsatser; Edqvist, Lars-Erik; Sverige. Jordbruksdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1997)
Sammanfattning (s. 5-16).
Keywords: eläinlääkintä : Ruotsi; rehut; Euroopan unioni : eläinlääkintä