Single energy market - European Commission (The single market review, 1997)
Summary (s. 1-4).
Keywords: Euroopan unioni : energiapolitiikka; sähkö : tilastot : EU-maat; maakaasu : tilastot : EU-maat; energia : EU-maat; markkinat; sisämarkkinat